MIKROKREDITNA ORGANIZACIJA

 
 Uvod
 O nama
 Politika kvaliteta
 Kreditni proizvodi
 Finansijski podaci
 Uspješni klijenti
 Korisni linkovi
 Novosti
 Posao u MKD Zdravo
 Kontakt
 
 
 
 
 
Uspješni klijenti

Željko Janjić             

klijent od 2002. godine

Djelatnost: PROIZVODNJA MEDA

Prvi kontakt sa ovim poslom, imao sam uz mog oca koji je bio jedan od poznatijih pčelara u bivšoj Jugoslaviji. Trenutno imam preko 200 pčelinjih društava. Godišnje proizvodim 5-6 tona ekološki čistog meda, visoke kvalitete, čistoće, okusa i mirisa. Posebno izdvajam bagremov i planinski med, kao prirodne preparate za preventivu i liječenje od raznih bolesti. U zadnjih 5 godina, pomoću kredita, uspio sam uvećati broj pčelinjih društava i proširiti asortiman proizvoda. Planiram da modernizujem proizvodnju meda, poboljšam njegovo pakovanje i plasiram svoje proizvode u zemlje EU.

 

Goran Udovčić

klijent od 2005. godine

Djelatnost: VOĆARSTVO

Bavljenje voćarstvom i proizvodnja rakije „šljivovice“ dugogodišnja je porodična tradicija. Rakiju pravim od domaće šljive „Savke“ koja na ovim prostorima uspijeva vijekovima. Sopstvenim sredstvima i uz pomoć vrlo povoljnih kredita koje sam podigao u MKO ZDRAVO intenzivirao sam proizvodnju rakije autentičnog naziva „Koljanka“. Moja „Koljanka“ predstavlja spoj iskustva iz davnina i modernih saznanja o proizvodnji i skladištenju rakije, koji joj daje visok kvalitet, punoću okusa i mirisa... Ovo potvrđuje više osvojenih nagrada, gdje se posebno ističe „Velika zlatna medalja“ osvojena na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

 

Nataša Radulović

klijent od 2002. godine

Djelatnost: VELETRGOVINA

S veleprodajom igračaka smo krenuli 1999. godine. Danas je naša firma “LAV Commerce” doo, postala jedna od većih uvoznika igračaka i druge robe u BiH. Širokim asortimanom od preko 5.000 artikala, snabdijevamo kako male kupce, tako i velike trgovačke centre u našoj zemlji. Već dugo sam klijent ZDRAVO i pomoću njihovih povoljnih kredita stalno proširujemo asortiman, plaćamo dadžbine, opremamo prodajne prostore... Posebno mi je važno da kredit mogu da dobijem brzo i bez komplikovane procedure.

 

Miloš Tica

klijent od 2003. godine

Djelatnost: STARI ZANATI

Počeo sam sa bravarskom djelatnosti, koju sam 2003. godine, pomoću povoljnih kredita, proširio na kovačku. Proizvodim razne vrste potkovica, baglame i razne alate kao što su sjekire, motike, makaze za živicu i druge. Trenutno raspolažem sredstvima za rad pomoću kojih mogu da napravim kvalitetan kovački proizvod i ovaj stari zanat sačuvam od zaborava.

 

Milojević Siniša

klijent od 2006. godine

Djelatnost: TAKSI USLUGA

U preduzeću A - TAKSI radim od 2002. godine. Zajedno sa drugim kolegama, konstantno nastojimo da unaprijedimo taksi ponudu Grada Banja Luka. Za održavanje takvog trenda, potrebno je kontinuirano ulagati u vozilo, opremu, sigurnost putnika, edukaciju, imidž. U tu svrhu obično koristim kredite, pri čemu mi je važno da ih po potrebi brzo realizujem.

 
 

Copyright © Mikrokreditna organizacija ZDRAVO, Design by Bohanek