MIKROKREDITNA ORGANIZACIJA

 
 Uvod
 O nama
 Politika kvaliteta
 Kreditni proizvodi
 Finansijski podaci
 Uspješni klijenti
 Korisni linkovi
 Novosti
 Posao u MKD Zdravo
 Kontakt
 
 
 
 
 
Konferencija beba 2010.

Svojim učešćem na ovoj manifestaciji, iskazujemo brigu za djecu i porodicu. Učešćem pokazujemo da nam je veoma važno da mladi ljudi dobiju podršku od institucija države i lokalnih zajednica, u njihovom nastojanju da planiraju i osnivaju svoje porodice.

KONFERENCIJA BEBA je humanitarno - kulturno - zabavna manifestacija, čiji je cilj da ukaže javnosti na nepovoljnu demografsku sliku u našoj zemlji, kao i na važnost povećanja nataliteta i poboljšanje uslova za odgoj djece. Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske i Savjet za djecu Republike Srpske, u saradnji sa lokalnim zajednicama, organizatori su i ovog, već tradicionalnog društvenog dešavanja „Konferencije beba 2010“ koja se ove godine održala širom zemlje krajem juna i početkom jula mjeseca.

U saradnji sa Opštinom Novi Grad i Načelnikom opštine gospođom Snježanom Railić, a uz pomoć našeg klijenta, preduzeća METROSTAR d.o.o. iz Banjaluke, obezbijedili smo donaciju u vidu mnoštva prigodnih poklona za bebe, učesnike Konferencije, odnosno za „bebu sa najviše braće i sestara“, koje smo zajedno sa Načelnicom opštine uručili njihovim roditeljima.

Za više informacija posjetite internet prezentaciju Opštine Novi Grad

 

 

 

 

 

Nazad 

Copyright © Mikrokreditna organizacija ZDRAVO, Design by Bohanek